Rightselling
Selling Profitable Value

De vijf oplossingen van Stratitude

Envision - ontwikkel uw commercieel Triple-A DNA

Wat is uw commerciële koers? Welke kansen ziet u in de markt? Wie zijn uw klanten? Wat zijn uw winnende waardeproposities en kerncompetenties? Op deze vragen helpen wij u de antwoorden te vinden. Samen met u brengen wij het onbenut potentieel van uw organisatie in kaart en maken de vertaling naar commerciële strategie en go-to-market plan. Dit doen wij op een praktische wijze waarbij alle stakeholders worden betrokken. Het resultaat is een gedeelde, gezamenlijk beleefde en gedragen roadmap naar groei en innovatie.

Transform - realiseer duurzame resultaatverbetering 

Hoe vertaalt u kansen naar resultaten? Hoe maakt u resultaten duurzaam?  Hoe incassert u het onbenutte potentieel? Op basis van de Rightselling methode transformeren wij uw commerciële organisatie tot een high performance organisatie. Door een integrale aanpak van zowel harde als zachte aspecten (rationeel en relationeel) realiseren wij korte en lange termijn resultaatverbetering. 

Engage - bouw aan renderende klantrelaties

Hoe beleeft uw klant de customer journey? Versterkt elk contactmoment de relatie? Benut uw organisatie de kansen die ieder contact biedt? Zijn uw klanten tevens uw ambassadeurs? Maak van elk contact moment een unieke klantbeleving. Met de Engagement lead aanpak bieden wij uw organisatie de juiste ingrediënten om het maximale uit klantcontacten te halen. Met als resultaten de hoogste klanttevredenheid en het genereren en benutten van nieuwe kansen. 

Improve - geef uw commerciële organisatie een boost

Een kick-off of de annoncering van nieuwe producten en diensten? Afvlakking van de groei? Nieuwe medewerkers? Er zijn diverse momenten waarop uw commerciële organisatie extra aandacht kan gebruiken. In de vorm van een training of workshop, of door middel van (team)coaching sessies. Wij maken samen met u een analyse wat nodig is en zorgen met een maatwerkprogramma voor de juiste impuls om weer het beste uit uw organsiatie te halen?

Analytics - werk met betrouwbare en voorspelbare cijfers

Zijn uw leads echte leads? Zijn de cijfers van de sales pipeline valide en betrouwbaar? Welke kengetallen zijn echte KPI's? Welke klanten en doelgroepen zijn voor uw organisatie het interessants? U wilt werken met cijfers die u werkelijk grip geven op de situatie. En u wilt weten aan welke knoppen u kunt draaien om de resultaten te sturen? Met sales analytics bouwen wij uw sales dashboard en geven inzicht in ken- en stuurgetallen waarmee u uw business bestuurbaar en voorspelbaar maakt.